Monday, 25 October 2010

Status Facebook Lucu bikin ngakak part 1

pas buka Kaskus.us liat2 thread, ane nemu trit lucu nih,,, w slikidik eh slidiki n w cari fb doi,, pas w add ,,"kata facebook masa saking banyak yang nge-request dia dah kaga bisa di add.. huhuhuhu sedih padahal saya berharap bisa tertawa setiap baca statusnya.. tapi tak apalalah,,
Fuad apasusah,izin naro di blog yupz,,,


Yth Fuad Apasusah Haha biasane numpak motor,giliran Numpak mobil eneng udan deres kok bingung le arep ngeyup, haha jian fahira tenan og (po kepiye,aq manut)
2 hours ago via Mobile Web · View Feedback (24)Hide Feedback (24)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Ternyata sebagian anak bangsa itu moralnya sama dengan kaos kakiku hari ini, sama2 melorot.Haha Padahal wis tak kareti lho,opo ndadak ditali rafia..Jian(po kepiye,aku manut)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Wongemis wae modal bathok po aqua gelas kok,njur wong kerja karepe ora modal bayare gede! Huu kencingin sisan hahaha(po kepiye, aku manut)
Wednesday at 1:44pm via Mobile Web · View Feedback (26)Hide Feedback (26)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Ingat,kejahatan bukan hanya karena ada niat,tp juga karna ada kesempatan..halah sik omong sopo..Niat dan kesempatan eneng tp Nek ra eneng barang sik dicolong yo mek mrongos kok hahaha (po kepiye, aku manut)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Dampak negatif yg ditimbulkn dr mati listrik tadi pagi; ora iso nnton spongebob, tdk bisa fesbukan dgn alasan batrene entek,dicuekin kaum hawa soale kostume ra di setrika..Dampak posistife badan jd sehat cz kudu nimba untk ngisi kolah dsb..T_T (po kepiye, aku manut)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Wah jian,pancen PLN kiy njaluk kon ngelabrak tenan kok,nek perlu jambak rambute ngasi tulong2, lha lg wae muleh seko bayar listrik, pikirane wis berkecamuk nek nyampe rumah njur nntn spongebob e, malah mati listrik..Huuu (po kepiye, aku manut)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Nongkrong neng sawah..karo memikirkan kehidupan..jian, penak tenan dadi uwit kiy,meneng wae rasah mbut gawe wae urip, ra duwe problematika kehidupan..tapi nek njur ditebang piye? hahah tetep penak dadi manungso wae dinx (po kepiye, aku manut)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Emosinya sangat kuat sehingga penghidupannya kurang bisa menyenangkan. Dalam melakukan segala usaha harus berhaati-hati supaya pikirannya tidak mudah tegang. ..Sifat-sifat Utamanya: ...Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Emosinya sangat kuat sehingga penghidupannya kurang bisa menyenangkan Bunda Brillian
October 16 at 10:46am · View Feedback (21)Hide Feedback (21)


th Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Prihatin dgn kejadian pirang2 ndino ini, mosok 2010 kok masih free sex, wis ora jamane...Yg namanya sex gakda yg free, tetep bayar kok padakke haha piss (po kepiye,aku manut)
October 14 at 6:52pm via Mobile Web · View Feedback (51)Hide Feedback (51)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Menyang resepsi dumadakan mak bedunduk sliraku muleh tanpa pamit, lha Rekane nganggo busana batik, mbasan nyampe TKP klambi batik ku podo karo sragam sinoman, jian sik sik tak muleh ganti wardrobe,basiyo tenan kok..Haha (po kepiye, aku manut)
October 14 at 10:29am via Mobile Web · View Feedback (36)Hide Feedback (36)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah ‎@walimahan...Wong ayu pirang2 glo, jian rakurang2 lehku tepe2..Tp sayang,wong ayu2 tadi adalah sedulurku kabeh..Dan akhirnya cm bisa ngulu idu dan mengurungkan niat haha (po kepiye, aku manut)
October 13 at 9:00pm via Mobile Web · View Feedback (34)Hide Feedback (34)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Sule stephen..Ternyata aq lagi ngerti kalo beliau itu kondang di jawa sejak jaman simbah2 dulu, terbukti dienggo dalam lagu jawa yg berbunyi "sule ora jamu, jamu godhong telo" ho'o to, kandani og (po kepiye, aku manut)
October 13 at 9:15am via Mobile Web · View Feedback (30)Hide Feedback (30)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah ‎"Bermusuhan dengan dia lebih nyaman daripada berpacaran dengan kamu?!"..Lho piye to iki, haha (po kepiye, aku manut)
October 12 at 10:22am via Mobile Web · View Feedback (32)Hide Feedback (32)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Cerita hari ini...Liat kaum hawa wajahnya pake pupur.jian, mbok iya o kalo pupuran itu telinga skalian, mosok wajah e putih tp kupinge agak gelap, ora mundak beauty mlh ky nganggo topeng kiy lho haha please dong ach (po kepiye aku manut)
October 10 at 7:29pm via Mobile Web · View Feedback (34)Hide Feedback (34)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Menurut tes STlFIn itu ada sensing, thingking, intuiting, feeling dan insting...Ternyata saya termasuk orang yg intuiting(gagasan imajinatif)...Dan saya sudah tau kok kalo yg baca status termasuk orang yg sinting..Hehe piss(po kepiye, aq manut)
October 10 at 5:13pm via Mobile Web · View Feedback (34)Hide Feedback (34)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Wakuncar...Uyee,, waktu kunjung pacar, pacar godean, pacar beringharjo, pacar ngasem maksudte tp tdk untk kunjungan ke pacar kembang haha (po kepiye, aku manut)
October 10 at 11:10am via Mobile Web · View Feedback (30)Hide Feedback (30)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Ingat,kejahatan bukan hanya karena ada niat,tp juga karna ada kesempatan..halah sik omong sopo..Niat dan kesempatan eneng tp Nek ra eneng barang sik dicolong yo mek mrongos kok hahaha (po kepiye, aku manut)
October 18 at 10:12pm via Mobile Web · View Feedback (45)Hide Feedback (45)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Nongkrong neng sawah..karo memikirkan kehidupan..jian, penak tenan dadi uwit kiy,meneng wae rasah mbut gawe wae urip, ra duwe problematika kehidupan..tapi nek njur ditebang piye? hahah tetep penak dadi manungso wae dinx (po kepiye, aku manut)
October 17 at 5:42pm via Mobile Web · View Feedback (31)Hide Feedback (31)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Emosinya sangat kuat sehingga penghidupannya kurang bisa menyenangkan. Dalam melakukan segala usaha harus berhaati-hati supaya pikirannya tidak mudah tegang. ..Sifat-sifat Utamanya: ...Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ : Emosinya sangat kuat sehingga penghidupannya kurang bisa menyenangkan Bunda Brillian
October 16 at 10:46am · View Feedback (21)Hide Feedback (21)



Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Wah jian,pancen PLN kiy njaluk kon ngelabrak tenan kok,nek perlu jambak rambute ngasi tulong2, lha lg wae muleh seko bayar listrik, pikirane wis berkecamuk nek nyampe rumah njur nntn spongebob e, malah mati listrik..Huuu (po kepiye, aku manut)
October 18 at 7:52am via Mobile Web · View Feedback (40)Hide Feedback (40)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Nongkrong neng sawah..karo memikirkan kehidupan..jian, penak tenan dadi uwit kiy,meneng wae rasah mbut gawe wae urip, ra duwe problematika kehidupan..tapi nek njur ditebang piye? hahah tetep penak dadi manungso wae dinx (po kepiye, aku manut)
October 17 at 5:42pm via Mobile Web · View Feedback (31)Hide Feedback (31)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Menyang resepsi dumadakan mak bedunduk sliraku muleh tanpa pamit, lha Rekane nganggo busana batik, mbasan nyampe TKP klambi batik ku podo karo sragam sinoman, jian sik sik tak muleh ganti wardrobe,basiyo tenan kok..Haha (po kepiye, aku manut)
October 14 at 10:29am via Mobile Web · View Feedback (36)Hide Feedback (36)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah ‎@walimahan...Wong ayu pirang2 glo, jian rakurang2 lehku tepe2..Tp sayang,wong ayu2 tadi adalah sedulurku kabeh..Dan akhirnya cm bisa ngulu idu dan mengurungkan niat haha (po kepiye, aku manut)
October 13 at 9:00pm via Mobile Web · View Feedback (34)Hide Feedback (34)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Cerita hari ini...Liat kaum hawa wajahnya pake pupur.jian, mbok iya o kalo pupuran itu telinga skalian, mosok wajah e putih tp kupinge agak gelap, ora mundak beauty mlh ky nganggo topeng kiy lho haha please dong ach (po kepiye aku manut)
October 10 at 7:29pm via Mobile Web · View Feedback (34)Hide Feedback (34)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Menurut tes STlFIn itu ada sensing, thingking, intuiting, feeling dan insting...Ternyata saya termasuk orang yg intuiting(gagasan imajinatif)...Dan saya sudah tau kok kalo yg baca status termasuk orang yg sinting..Hehe piss(po kepiye, aq manut)
October 10 at 5:13pm via Mobile Web · View Feedback (34)Hide Feedback (34)



Yth Fuad Apasusah Wakuncar...Uyee,, waktu kunjung pacar, pacar godean, pacar beringharjo, pacar ngasem maksudte tp tdk untk kunjungan ke pacar kembang haha (po kepiye, aku manut)
October 10 at 11:10am via Mobile Web · View Feedback (30)Hide Feedback (30)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah ‎"mojok dimalem jum'at" yes yes yes ky lagune melinda pokok e, #halah padune, yasinan karo bapak2 kebagian tempat neng pojok# haha (po kepiye, aq manut)
October 7 at 7:06pm via Mobile Web · View Feedback (11)Hide Feedback (11)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Sungguh disesalkan, isuk2 melihat uwongnya ranganggo kerudung..Ternyata kriwul2 agak njebobok geto #putus sisan, salah e ndadak nggaya ra kudungan barang# haha (po kepiye,aku manut)
October 6 at 7:15am via Mobile Web · View Feedback (33)Hide Feedback (33)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Tuku gethuk londo alias JCO, le mangan karo mendelik2 bukane seret.Tp mbayangke panganan kok sak cokotan sewu kiy lho..Ra bedo ro galundeng digulani haha (po kepiye, aq manut)
October 4 at 8:11pm via Mobile Web · View Feedback (27)Hide Feedback (27)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Bayangkan pemirsa, bakule indomian nganggo katok strit agak metek2 geto tp ranganggo boxer..Jian, Ketok nek cd ne merk e ihing haha, mbok iya o nganggo boxer,tuku sik murah2 kae lho paling 15rb, plotrokke sisan kapok.. Hehe piss (po kepiye, aq manut)
October 4 at 12:22pm via Mobile Web · View Feedback (34)Hide Feedback (34)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Tiada rotan raam punjabi... Raono hape kae njur Online nganggo N gage, jian le nunggu loadinge dienggo macul wis oleh 2 kotak,haha tanpo awer2 pokok e..(po kepiye, aq manut)
October 4 at 11:01am via Mobile Web · View Feedback (30)Hide Feedback (30)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Bar nganggo hape samsung valencia dan sekarang nganggo hape N3315..jian ibarat skak, maju satu langkah mundur 3 langkah..T_T..yo wis rapopo sik penting ngesti budi rahayu, ngungak mekaring
jagad anyar..haha uyee..(po kepiye, aku manut)
October 3 at 2:58pm via Mobile Web · View Feedback (36)Hide Feedback (36)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Ngrungokke D'bagindas judule empat mata..jian gawe judul kok kurang simpel, mbok dijuduli "Tukul" ngunu rampung to perkarane haha (po kepiye, aku manut)
October 2 at 8:56pm via Mobile Web · View Feedback (24)Hide Feedback (24)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Para jama'ah fesbuk dimanapun anda berada, Mesti dek biyen pikirane podo, ngopo kok pemerintah ra mencetak duit sak akeh2 e njur dienggo nglunasi utang ke luar negri, ho'o to hahagagagag monggo plek sedoyo mawon (po kepiye, aku manut)
September 30 at 9:19pm via Mobile Web · View Feedback (36)Hide Feedback (36)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Hal yg paling tidak aku sukai adalah punya temen cewek tapi wis duwe pacar,hagagaga putus wae uyee(po kepiye,aku manut)
September 28 at 5:54pm via Mobile Web · View Feedback (50)Hide Feedback (50)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Lagi H2C pokok e..udu Harap-Harap Cemas tapi Harap-Harap CLBK hahagagaga uyeee... (po kepiye, aku manut)
September 27 at 9:41pm via Mobile Web · View Feedback (33)Hide Feedback (33)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Hari ini katanya ada yang mau ngasih jaket e, kok suwi..jian lehku nunggu ngasi rambutku putih iki..hag hag dess.. (po kepiye, aku manut)
September 27 at 2:11pm via Mobile Web · View Feedback (18)Hide Feedback (18)


Yth Fuad Apasusah Halo-halo bantul kota kenang kenangan, sudah lama beta, tidak berjumpa kembang desa, sekarang telah menjadi miliknya orang, mari bung rebut kembali (po kepiye, aku manut)
September 26 at 7:35pm via Mobile Web · View Feedback (52)Hide Feedback (52)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Begini lho, senengnya kalo naik sepur_merasa dihormati sama warga negara indonesia yang lain_bahkan penghormatan mereka seperti menghormati pejabat_lha buktine pas sepurnya yg saya tumpak i nyebrang jalan raya, mesti para pengguna jalan yg lain berhenti nunggu Fuad lewat_makasih lho #biasa wae nek arep nyebrang rasah nunggu aku liwat# hahagagag (po kepiye, aku manut)
September 25 at 12:13pm via Mobile Web · View Feedback (41)Hide Feedback (41)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Cerita hari ini_berhubung agak To Milk alias kesusu, tadi waktu Yth adus di hotel keliru shampoan pake handbody, pantesan kok kelicit agak pliket geto_mbok tolong banget kiy pihak hotel kalo beli gendul dibedakan antara gendul shampo sama gendul handbody..jian, kerik alise kapok..(po kepiye, aku manut)
September 25 at 8:26am via Mobile Web · View Feedback (41)Hide Feedback (41)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah ‎@Hotel Sheraton Dago Bandung..Masuk kamar langsung baca buku menu.jian basiyo tenan, regane pisang goreng wae podo karo semen 1 sak +garan pacul kuwi..Rp.60.000,- jal tukokne neng lor pasar malah oleh akeh ngasi iso dienggo urug pondasi..(po kepiye, aku manut)
September 24 at 5:13pm via Mobile Web · View Feedback (60)Hide Feedback (60)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Hari ini outbond bersama Dinas Kesehatan DKI Jakarta..kok kaya pemilihan putra putri di jogja yo..Dinas diajeng hagagaga (po kepiye, aku manut)
September 24 at 8:56am via Mobile Web · View Feedback (18)Hide Feedback (18)

Yth Fuad Apasusah hah, wis ora gumun ro flying pox..11bln biyen neng bandung ngurusi babagan high rope...sik tak gumuni mek wong ayu kok sak nggon2 pokok e
September 24 at 6:40pm · 1 personLoading..

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Dengan Rahmat Tuhan YME dan Didorong oleh keinginan yang luhur akhirnya nyampe juga dibandung, pemirsa..pantesan disebut kota kembang..lha baru naik angkot aja wis di suguhi kembang Desa..hihihi uyeee (po kepiye, aku manut)
September 23 at 6:19am via Mobile Web · View Feedback (50)Hide Feedback (50)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah ‎@JEC..pembukaan Gelar Teknologi Tepat Guna Nasional XII..hah, biasane jd objek kamera untuk hari ini mendadak pegang kamera dan berkesempatan nge syut bapak2 mentri..Follow stil up stil down, zoom in zoom out zoom sel lampung jabodetabek hahagaagga uyeee #update status sinambi ngelap keringet sak jagung2# (po kepiye, aku manut)
September 22 at 12:22pm via Mobile Web · View Feedback (17)Hide Feedback (17)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Nge lembur maem roti khon guwang, jian lapis siji wae rung khatam kiy lho..nek ra entek ki males le manasi je..(po kepiye, aku manut)
September 21 at 8:56pm via Mobile Web · View Feedback (24)Hide Feedback (24)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Cinta Tak Ber Tuhan..#nyembah berhala berarti# hahagaga (po kepiye, aku manut)
September 21 at 7:01pm via Mobile Web · View Feedback (23)Hide Feedback (23)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah ket mau latihan njoget koyo iklane mizone sing ky jogete polisine..jian kok le angil..kurang luwih ngene ki kayak e..(po kepiye, aku manut)
September 20 at 8:17pm via Mobile Web · View Feedback (28)Hide Feedback (28)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Cerita hari ini..inget waktu SMA dulu, temen ku ditanya sama pak guru,"km suka pelajaran apa?"."saya suka pelajaran sejarah pak".."bagus, sedangkan kamu suka pelajaran apa fuad?"."saya suka pelajaran kosong pak?" gubyak..#soalnya kosong adalah isi dan isi adalah kosong#(po kepiye, aku manut)
September 19 at 5:01pm via Mobile Web · View Feedback (50)Hide Feedback (50)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah ‎"Di Sun Shinsui mas..kalo ketemu kekasih"lagu dangdut kok kata2ne ambigu...maksute di sun po disabun..ha rasido seneng malah perih (po kepiye, aku manut)
September 19 at 11:47am via Mobile Web · View Feedback (28)Hide Feedback (28)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Sedino ping telu ngomah ora ngliwet..dalam bahasa indonesia "sehari 3x, dirumah gak masak" apa hayoo..REWANG ne wong ewoh nek arep do ngerti, sedino madang ping telu, ngomah iseh diteri sego..jian glo turah2..mbok arep dienggo urug,cukup kok..(po kepiye, aku manut)
September 18 at 9:11pm via Mobile Web · View Feedback (25)Hide Feedback (25)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah hihihih ra sengaja wiruh cewek, le dandan jian mbok disesuaikan po piye..lha rekane diponi tapi malah koyo Cleopatra..hehehhe piss (po kepiye, aku manut)
September 18 at 3:43pm via Mobile Web · View Feedback (33)Hide Feedback (33)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Spongebob time.barnacleboy nesu dan marah trus menjadi jahat kepada mermaidman, hanya karena gak mau disebut barnaicle boy, maunya dipanggil barnaicle man dan setiap beli craby patty maunya ditukokne ukuran dewasa..setelah ditukokne ukuran dewasa jebul ra entek, haahahagaaga jian kandani og (po kepiye, aku manut)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Berawal dari Mantenan, trus mitoni (7bulanan), trus bayen(lahiran), ngko kekahan, njur anak e gede sunatan..mundak gede eneh mantenan..dan itu nompo sumbang kabeh pemirsa..jian, piye le ra tambah angka kemiskinan gara2 sumbangan..tur yo raeneng sejarahe dinx, sugih amarga sumbangan hagagagaag (po kepiye, aku manut)
September 17 at 6:31pm via Mobile Web · View Feedback (45)Hide Feedback (45)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah ‎"kenapa dia datang disaat yang kurang tepat dan tidak ku inginkan"..maksudte ada orang datang ngeteri undangan manten dan sego sak lawuhe..iki ujung2nya pernyumbangan...jian #perampokan berkedok mantenan# (po kepiye, aku manut)
September 17 at 12:37pm via Mobile Web · View Feedback (70)Hide Feedback (70)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Sambatan pasang seng, nyilih perkakas, noto kursi, pasang tarub..jian,wong mek arep begituan wae ndadak ewoh, nompo sumbang barang kiy lho..(po kepiye, aku manut)
September 17 at 9:22am via Mobile Web · View Feedback (41)Hide Feedback (41)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Iki kiy biskuits KHONG GUAN Po KHON GUWANG..kok wutuh, ra eneng tamu sik doyan kiy...jian, do rangerti peyek londo..(po kepiye, aku manut)
September 16 at 6:12pm via Mobile Web · View Feedback (47)Hide Feedback (47)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Setiap mertamu ke rumah orang sik tak golek i suguhan kacang bawange..tapi bukan itu puncak acaranya adalah menggolek i gorengan bawang diantara kacang, jian..pahit-pahit asin agak piye ngana..#selamat mencoba# (po kepiye, aku manut)
September 16 at 11:22am via Mobile Web · View Feedback (37)Hide Feedback (37)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Wiro sasono itu nama aslinya lahir dari ibu bernama suci dengan ayahnya bernama Raden Ranawulan, dia dibesarkan oleh seorang guru bernama sinto geni alias eyang sinto gendeng ato sinto sinto gila, wiro sableng diwariskan senjata sakti, berupa kapak bermata dua, berhulu 1, berkepala Naga, kapak naga geni 212 namanya, se...njata pamungkasnya wiro sableng, yang hebat, yang siap membasmi orang2 jahat..(po kepiye, aq manut)


Yth Fuad Apasusah jian, bar wiruh wong ayu ne ra umum...mak bedunduk pokok e..njur mendosol...tapi tetep Seperti peribahasa "Tak ada gadis yang tak retak"..senajan ayu,mesti ada kekurangannya..mboh kuwi duwe loro gatel bokonge..po nek turu ngorok..(po kepiye, aku manut)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Lagi dengerin Lagunya Yuni shara yang judulnya "ku cari jalan terbaik"..jian, gawe judul kok ra efektif, mbok dikasih judul "TOL" gitu aja rampung kok perkarane.. (po kepiye, aku manut)
September 15 at 5:14am via Mobile Web · View Feedback (34)Hide Feedback (34)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Bingung menentukan dua pilihan..antara mandi dan tidak..(po kepiye, aku manut)
September 13 at 8:31pm via Mobile Web · View Feedback (28)Hide Feedback (28)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Hah, Hasil potoku nganggo kamera hape sams*ng C6625 valencia ora kalah dibandingke karo jepretane kamera SLR tp masih amatiran hagagagagag (po kepiye, aku manut)#update status sambil nonton avatar#
September 13 at 8:43am via Mobile Web · View Feedback (24)Hide Feedback (24)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Para kolega, sedulur dan sebagainya Kok raeneng sik do njagong bayi po nyumbang neng ngomahku ya? padahal wis semingguan iki hamsterku beranak lho..minimal ngucapke selamat dan sukses, syukur2 tilik njur ngisi kotak amal ngunu (po kepiye, aku manut)
September 13 at 12:14am via Mobile Web · View Feedback (28)Hide Feedback (28)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Pemirsa, setelah berjam2 Mubeng2 golek i alamat ngasi bokonge perih dan akhirnya ketemu juga omahe, jian..mulakno ket mau ra ketemu...lha titik koordinate ra jelas (po kepiye, aku manut)
September 12 at 3:02pm via Mobile Web · View Feedback (25)Hide Feedback (25)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Suguhan klasik roti Khong Guan..sudah bertahun2 nyampe saiki masih penasaran..mari kita delok gambarnya..ada seorang ibu dan 2 orang anak lagi makan roti..Timbul pertanyaan"Bapak nya kemana ya?"..opo bapakne sing moto? opo bapakne lg dodolan roti Khong Guan..hagagaaggag(po kepiye, aku manut)
September 11 at 1:54pm via Mobile Web · View Feedback (42)Hide Feedback (42)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Halal bi halal season 2..di suguh orson panas dan sik duwe omah berdusta, lha piye..lodhonge Blek Roti Khong Guan kok isine peyek..T_T #jian,kebohongan public# (po kepiye, aku manut)
September 11 at 11:13am via Mobile Web · View Feedback (48)Hide Feedback (48)



Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah ‎"Mas fuad gajinya berapa?" Bagiku ini Sebuah pertanyaan bodoh yang tidak mengenal unggah ungguh, tata krama dan budi pekerti...kalo gajinya kecil mesti mek arep ngece, tapi nek ngerti gajiku gede,,,halah, paling2 mek arep utang.. #Ho'o to, ngaku wae, rasah nglemes# (po kepiye, aku manut)
September 10 at 5:40pm via Mobile Web · View Feedback (49)Hide Feedback (49)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Berhubung hari pertama lebaran dan masih banyak tamu yang datang, maka saya dan keluarga menerapkan halal bihalal dengan sistim BUKA TUTUP..buka pintunya, tutup kenceng lodong ro toplese #wutuh rotine sak blek lan orsone# (po kepiye, aku manut)
September 10 at 9:44am via Mobile Web · View Feedback (46)Hide Feedback (46)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah ‎"Menjemput impian" #halah..arep turu wae kakean cicit# (po kepiye, aku manut)
September 9 at 4:57am via Mobile Web · View Feedback (18)Hide Feedback (18)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Aku mulai nyaman, berbicara pada dinding kamar.. #kurang gawean#
September 8 at 10:45pm via Mobile Web · View Feedback (46)Hide Feedback (46)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Cerita hari ini..Berhubung mau lebaran, mampir salon dulu_"mbak,saya mau Faisal?_maksudnya mas,ouw facial ya?maaf gak bisa mas"_kalo potong semi mohawk?"_maaf itu jg gak bisa mas"_kl begitu rebonding mbak?_gak bisa juga mas?_lhoh kok gak bisa semua?!_maaf mas, ini salon anjing..gubyak #padakke guguk# (po kepiye, aku manut)
September 8 at 6:42pm via Mobile Web · View Feedback (26)Hide Feedback (26)


Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Siapakah orang yang pertama kali mendarat dibulan? tentu saja jawabnya neil amstrong..dan siapakah orang keduanya? kurang tau kan..maka dari itu berusahalah menjadi orang yang PERTAMAX dalam segala hal, biar bisa lebih dikenal banyak orang..(po kepiye, aku manut)
September 7 at 10:02pm via Mobile Web · View Feedback (51)Hide Feedback (51)

Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah ‎@Muara Kapuas..buber bersama temen2 alumni SMP..demi mempererat tali silaturahim dan menjalin persatuan dan kesatuan..bagaimana kalo kita menikah sesama teman sekelas...aku ro sik ayu, liyane diundi ya? uyee..#jian getun tenan, lagi ditinggal pirang ndino wae wis do mundak ayu2, ngertiyo biyen dek Smp dipacari# hagagaga (po kepiye, aku manut)
September 7 at 6:57pm via Mobile Web · View Feedback (25)Hide Feedback (25)



Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Semoga Allah SWT mengampuni segala dusta-dusta mu, Amin..
September 7 at 2:01pm via Mobile Web · View Feedback (24)Hide Feedback (24)


Yth Fuad Apasusah Sedang batuk nich...o iya, perlu diketahui bahwa batuk itu penyakit yg berasal dari sumatra lho #nek ra percoyo takono Batuk maringgih, kandani og# (po kepiye, aku manut)
September 7 at 4:06am via Mobile Web · View Feedback (38)Hide Feedback



Yth Fuad Apasusah
Yth Fuad Apasusah Dan akhirnya terjebak hujan neng jalan Colombo kidul GOR UNY, ngeyup neng emper WS..cuma bisa melihat dan membayangkan dari luar, betapa nikmatnya seandainy diriku bisa duduk di dalem warung, dan jajan tanpo bayar hagaagag (po kepiye aku manut)
September 6 at 12:54pm via Mobile Web · View Feedback (27)Hide Feedback (27)

0 comments:

Post a Comment

Tinggalkan jejak anda Disini...